Absolut nimic!
vara este ok sa te speli cu apa rece si sa iesi afara ca nu ai ce risca.
Paracetamolul nu previne/vindeca raceala, ci doar scade temperatura. De exemplu, poti muri daca ai febra prea mare.
Raceala nu se face de la apa rece, se face de la un virus.
Trebuie sa invocam savantii de la institutul de cercetari ca sa ii dam de cap problemei.
Nu trebuia să iei niciun paracetamol... Ești prea ipohondru. Nu pățești nimic, te îmbolnăvești de la virusuri, nu de la apă rece, aer rece/cald și așa mai departe. Mulți oameni fac baie cu apă rece și nu pățesc nimic.
Pastilele in general sunt facute mai mult pentru psihicul omului, venind de la doctori imediat credem iar credinta noastra i-a viata. Insa adevarul este ca poti raci si dupa cele mai puternice pastile de orice natura deoarece medicul nu iti va cunoaste niciodata celulele tale care sunt miliarde, omul este unicat, fiecare dintre noi are o amprenta unica, prin urmare fiecare corp reactioneza diferit la diverse pastile, eu spre exemplu nu iau pastile, boala in sine este vaccinul in sine deoarece corpul se lupta si castiga lupta
P:S: M-am spalat strict pe cap cu apa cat de cat rece, am mai combinat cu calda care deja era in cada, dar nu puteam sa ma spal mereu in cea calda pentru ca era deja murdara.
Nah, nu patesti nimic, m-am spalat de nenumarate ori cu apa rece (Bucuresti core) si s sanatoasa. eventual o sa te transformi in viking barbos care vaneaza si taie copaci✊?
anonim_4396 întreabă: