Buna! Si eu am acum rubeola, am a 8 a zi. Nu te mai lua dupa medici, ca aia fac dintr-o simpla boala a copilariei un caz de internare. Si eu am patit astea, am facut febra 2 zile si am luat nurofen sau paracetamol, imi ardea pielea si ma dureau oasele nu am luat nimic, pielea incepuse sa ma manance a 3 a zi si mi-am dat cu mixtura mentolata. Si mie mi s-au umflat gingiile, gatu ma durea teribil (am luat tantum verde), am varsat decat o data de la gat, mi s-au umflat mainile putin si cam atat. Tot ce ti-am scris acum sunt sfaturile medicului meu de familie, nu povesti, stai in casa 10 zile, fara baie si fara efort fizic, bea multe lichide.Sanatate!
Nu poti face nimic sa iti revii mai repede decat sa asculti de sfatul medicului.
Asa e rubeola :te stoarce de vitamine si ramai fara imunitate.
E o boala a copilariei, nu e asa grava, dar pot apare complicatii(daca nu asculti de medic).
Insanatosire grabnica!
Asa e rubeola.nu trebuie sa iti faci griji. durerile si arsurile pe care le simti sunt normale. trebuie sa asculti sfatul medicului. boala va trece de la sine. iti doresc insanatosire grabnica si sa ai grija de tine
Nu trebuie sa iei antibiotice ca nu iti mai apar bubele,si o sa-ti ajunga la inima.
Daca nu ies, poti sa mori daca iti ajung bubele la inima.
Am avut si eu rubeola acum o luna si nu am luat nicio pastila, pentru ca asa mi-a spus medicul, am baut multe lichide(sucuri naturale, ceaiuri), am mancat multe mutaturi si mi-a trecut
*muraturi scuze