| Noname193 a întrebat:

Bună TPU...
M-am trezit în această dimineață cu o umflătura în spatele urechii stângi.Mă doare foarte tare!

Ce este? Ce ar trebui să fac? sad

Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Buna. Cand aveam vreo 16 ani pateam si eu asta, ma trezeam brusc cu o umflatura - doua foarte dureroasa si care ma manca rau de tot, dar nu puteam sa ma scarpin pentru ca durea prea tare, si treceau de la sine. Sunt ceva ganglioni inflamati probabil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Este posibil un ganglion ceva.
Ar trebui să mergi la medic sau la farmacie poate îţi va da ceva.
Te pup!

| BTWIN a răspuns:

S-ar putea sa ai ganglion...dar cel mai SIGUR mergi la un medic

| DumiY a răspuns:

Buna!
Asa am patit eu acum cateva luni in urma,doar ca eu aveam la ceafa. M-am speriat foarte tare pentru ca era destul de mare ca o boaba de mazare, se misca si ma durea. Am crezut ca e un ganglion, a doua zi m-am dus la medicul de familie si era doar un simplu cos in piele.
Asta ar trebui sa faci si tu sa treci pe la un medic, poate fi ceva de rau, sau poti avea doar o mica problema.
Pa, pa!

| a răspuns:

Ar trebui sa te duci la doctor, el iti va das sfaturi si un tratament!
Succes!

| Pişcoţica a răspuns:

Heii, nasoală dimineaţă.

Roagă unul din parinte sau, cel mai bine ar fi sa mergi chiar tu la farmacie, daca nu- chiar la medicul de familie. Nu te juca cu astea, pot apărea inflamaţii şi se poate agrava!
Ai grijă de tine, Pişco!

| Noname193 explică (pentru Pişcoţica):

Mulțumesc... îmi e frică să nu fie ceva grav sad

| Pişcoţica a răspuns (pentru Noname193):

Este mare? Nu mai amâna, cu cât te duci mai repede, cu atât mai bine. Nu ştiu ce ar fi putut cauza asta, dar un medic/farmacist sigur va şti!

| Noname193 explică (pentru Pişcoţica):

E destul de mare. Din câte îmi amintesc când eram în străinătate am mai pătit așa ceva, și a trebuit să-mi fac multe analize...

| Pişcoţica a răspuns (pentru Noname193):

Dacă ai mai păţit asta, inseamnă că a recidivat. Stai liniştită, nu trebuie să te sperii, dar ca să fi precaut/precaută consultă un medic.

| Eudaimonia a răspuns:

Poate fi un chist sau din cauza nervilor, am avut si eu, sunt anumite capsule care diminueaza umflatura eu acum nu mai am ca le-am luat ( dar nu mai stiu cum se cheama, dar zi la farcamcie si arata-le ca ai un chist in spatele urachii dar daca e mare nu mai sta, se poate opera) sad

| Noname193 explică (pentru Eudaimonia):

Tu te-ai operat?

| Eudaimonia a răspuns (pentru Noname193):

Nu, nu m-am operat dar am mers la dermatologie la timp si mi-au dat niste pastile, tratament si cam in 2 sapt am scapat...

| Anisoara961 a răspuns:

Doamne Fereste sa nu fie muscatura de sarpe fugi la medic!