| superpissy40 a întrebat:

Buna TPU. M-as adresa in primul rand farmacistilor din comunitate.Stiti cumva pastile sau tratamente naturiste care sa stopeze pentru putin timp sau sa intarzie ciclul menstrual? Ideea este ca eu la inceputul lui septembrie plec la mare(pe 8, suntem in 4 iulie si inca nu mi-a venit, desi am dureri asa si asa de 2 zile) si imi e greu cu menstruatia, am mai avut in trecut experiente la mare cu asa ceva si nu prea mi-a fost bine, e destul de complicat pentru mine personal, sincer. Si nici OB-uri nu pot folosi, mi se par tare inconfortabile. Si as vrea ceva care sa nu imi afecteze foarte tare sistemul hormonal. Multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cipi1212 a răspuns:

Nu ai cum să întârzii ciclul. Nu ar fi normal. Încearcă să iei ceva pentru durerile menstruale.

2 răspunsuri:
| haileewatson a răspuns:

Nu exista pastile care sa opreasca ciclul. Trebuie sa te obisnuiesti sa porti OB-uri.

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

Niciun farmacist normal la cap nu recomanda asa ceva. Spune mersi ca ai menstruatie. E foarte rau sa fii dereglata.