| VladMax a întrebat:

Buna TPU... Ma cheama Vlad, am 14 ani si in Seara de Craciun am primit un pumn in fata (respectiv in ochi) si mi s-a umflat si sa albestrit. Si acum vreau un remediu rapid si eficient pana Duminica... Va rog ajutati-ma. Dau funda! Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Exista la farmacie unguente impotriva vanatailor. Poti intreba acolo.
Gheata ajuta mai mult impotriva umflaturii, asa ca acum nu prea o sa mai aiba efect.

| SimonaCristina a răspuns:

Comprese cat mai reci pe locul afectat. Bafta!

| HaKa93 a răspuns:

Pot sa zic ca ai primit cel mai tare cadou de craciun laughing

| Electro622 a răspuns:

Daca nu vezi bine cu el,nu te ingrijoralaughing ochiul se vindeca singur... dureaza ceva dar se vindeca,si pana la urma e o vanataie daca zici ca s-a ''albestrit'' si nu cred ca exista o cale de a scapa,numai timpul o poate face laughing poate cu putin noroc ti se vindeca repede, dar totusi daca vezi in ceata du-te la doctor ca si eu mi-am luat un pumn in ochi, singura faza a fost ca mi-a intrat praf in ochi si trebuia sa mi-l curete(oribil.), dar vezi tu! Succes, sper ca te-am ajutat!

| VladMax explică (pentru Electro622):

Nu/. Vad perfect cu ochiul dar s-a umflat putin si sa albestrit... Si vreau sa fac ceva repede

| ShawormaCuFaraDeToate a răspuns:

Pune gheata sau carne!