| Raluca151617 a întrebat:

Buna TPU! Ma confrunt cu o problema. Am o absenta a menstruatiei de 11 zile. Am facut neinumarate teste de sarcina la care rezultatul este negativ. Am mers pentru efectuarea de HCG, care indica 10, 93. Am dureri enorme de ovare. Aseara am mers la ginecolog pentru eco transvaginala la care nu s-a vazut absolut nimic, nici macar urma de sarcina. La valoarea pe care o indica analiza HCG ului, trebuia sa fiu in 6 saptamani, conform tabelului, si normal trebuia sa iasa si pe test si la ecografie, aceasta valoare. Astazi am mers sa repet analiza, dar la alt laborator fiind weekend. Nu inteleg ce se intampla. Poate exista o eroare in acest sens? Sunt foarte stresata. aveti un raspuns pentru mine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Delia244 a răspuns:

Ești grea.