anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma confrunt cu o problema ce ma macina de ceva timp. Acum doua luni m-am pus pe slabit si intr-o luna am dat jos in jur de 5kg. De o luna incoace nu mai dau aproape deloc jos indiferent de cat de mult incerc. Nu stiu ce sa fac sa slabesc, mananc 1000 calorii pe zi sa pot sa ma asigur ca voi slabi si tot nu reusesc. Mai am de slabit inca 10 kg si nici nu stiu daca voi rezista, mai ales ca am dat in dureri de stomac de le rezolv numai cu pastile.
Ati avut experiente de genul, Voi cum ati slabit, In cat timp?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Anuket a răspuns:

Dacă ai ajuns la dureri de stomac, mai bine mențină-te la greutatea asta ca să nu-ți faci mai mult rău decât bine forțându-te.

| Februar30 a răspuns:

Infometarea nu e o metoda buna. Daca nu faci sport si poti, incearca sa faci. Daca esti stresata, incearca sa reduci din stres.
Alta idee ar fi sa consulti un medic nutritionist, sa iti puna la punct regimul. Gasesti unii chiar si online, pe diverse platforme.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Corpul tau se adapteaza la dieta. Daca restrictionezi atunci opreste consumul. Nu trebuie sa comsumi mai putin decat minimul tau, 1500 1600 calorii. Tu trebuie sa cresti consumul de calorii de catre corp nu sa scazi aportul pana la 1000. Mananca proteine si fa exercitii, fa curat in casa, fa ceva tot timpul. Daca scazi asa mult si nu faci nimic metabolismul se opreste de tot