| BiaBianca93 a întrebat:

Ma confrunt cu o problema de ceva timp care pare sa nu aiba rezolvare! Acum circa 2 saptamani am facut prostia sa ma epilez pe maini nu aveam eu cine stie ce par,mai mult puf,dar am zis sa incerc. Nu s-a intamplat nimic dupa epilare insa la o saptamana dupa am facut o iritatie INGROZITOARE... bube de la mai mici la mai mari rosii, dureroase, pline de puroi precum niste cosuri.Am incercat cu Nidoflor si nu se cunostea nimic, dupa aia am incercat cu Nidoflor si Cutadent.iar nimic.Am zis sa incerc si ceva fara antibiotic si am ajuns la Cicatrizin (un unguent naturist) este a doua zi de cand ma dau cu el, nu ar trebui sa se cunoasca totusi o ameliorare micuta in urma atator unguente? Astept sfaturile voastre si daca vi s-a intamplat ceva asemanator ce ati folosit?
P.S. Mi s-a luat sa umblu cu maneca lunga cand afara sunt 30 de grade!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MariaSc a răspuns:

Eu spun sa te duci la un dermatolog. Se poate agrava infectia si sa ramai pe viitor cu semne pe maini. Dermatologul va sti ce sa iti faca.

| coztel5437 a răspuns:

Poate de la maneca nu iti trece...