anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ma confrunt cu o problema de ieri, initial credeam ca e o infectie urinara pentru ca merg la baie din 5 in 5 minute si am usturimi, ciudat e ca au aparut niste bubite pe interiorul labiilor vaginului, multe si albe-galbui parca iar zona e rosie. fix dupa menstruatie si ma gandesc ca poate e o iritatie de la tampon sau o infectie.am observat ca pielea e foate uscata si in unele locuri se "cojeste". medicul meu nu lucreaza in weekend si sunt foarte speriata pana ajung la control saptamana viitoare. oare ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

E o infectie si e destul de urata. Mergi la medic cu prima ocazie pentru consul si tratament. Pana atunci ai grija mare la igiena zonei.

| Ioanapop654 a răspuns (pentru CuriousStuff):

Pana atunci o sa/mi cumpar si un test din farmacie, nu stiu de care, o sa incerc unul 3 in 1 pentru mai multe tipuri de infectii. bubitele sunt aproape insesizabile, micute, de aceea nu le vazusem. saptamana viitoare merg la medic, multumesc