| Maria_Sara_1991 a întrebat:

Buna TPU ma doare burta foarte rau de doua zile iar de ieri sunt si constipata va rog spuneti-mi ce sa iau nu mai pot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ceai de musetel.

| Adry05 a răspuns:

Mananca miere si bea ceaiuri pentru tranzit.

| Adry05 a răspuns (pentru Adry05):

Pe mine ma ajuta si cafeaua cu lapte. Incearca si asta.

| anonimg a răspuns:

Caută să nu mai consumi hrana tare, ci mai mult lichide.
O vizită la farmacie ti-ar face mult bine.

| dannyel86 a răspuns:

Bananele regleaza tranzitul intestinal, fie ca vorbim de constipatie sau scaune foarte moi. Incearca sa folosesti remedii din natura, nu sa te indopi cu pastile. E clar ca trebuie sa umbli la alimentatie si sa te hidratezi foarte bine. Sanatate multa!

| anamariarot a răspuns:

De la constipatie te doare...hidrateaza-te cat mai mult, poti lua o lingurita de ulei de ricin si trebuie sa mergi la toaleta, pentru ca altfel o sa incepi sa ai stari si mai proaste: de la ameteli pana la voma. Incearca cu supozitoare cu glicerina

| iulian1302 a răspuns:

Buna. Din simptomatologia pe care o prezinti se poate vorbi despre mai multe posibile cauze precum o colica abdominala sau apendicita( nu sunt singurele diagnostice care ti-se pot pune dar sunt cele mai relevante ). Te doare toata burta sau te doare in special partea dreapta a abdomenului in partea de jos? Apendicita se manifesta prin dureri locale, greata, varsaturi, febra, paloare, constipatie, transpiratie in exces, etc. Din cate ai spus febra nu ai facut acest lucru fiind de bine! Iti recomand sa mergi neaparat la medic mai ales daca vezi ca faci si febra. Nu vreau sa te speri insa este bine sa fi informata cu privire la toate posibilele cauze. Daca durerea este prea mare poti merge oricand la UPU sau sa chemi ambulanta. Eventual pentru durere iti recomand sa iei No-Spa. Totusi ar fi bine sa ti-se faca o ecografie abdominala si analize de specialitate pentru a vedea care este cauza concreta a acestor simptome.

| kavasaki99 a răspuns:

Manca banane si bea laptewinking

| Alex007xD a răspuns:

Esti gravida iar bebe se misca prin burtica

| Maria_Sara_1991 explică:

Am incercat tot ce mi-ati spus aici dar nu prea a functionat astăzi am avut stari de voma toata ziua

| Cristian_Cristi_1996_wJGp a răspuns:

Du-te la cea mai apropiata farmacie si plunei farmacistei ce probleme ai ia ori iti da pastile ori te trimite la un medic. problema rezolvata

| Maribell a răspuns:

Dulcolax, este foarte eficient. kiss