Buna. Pai sa stii ca durerile alea sunt cauzate de obicei de o sinuzita. Mergi la medicul de familie sa vezi ce-ti zice. Daca ai fost racita in ultimul timp sa stii ca s-ar putea sa fi facut sinuzita. Eu aveam cam o raceala pe an dar nu ma tratam, o lasam sa treaca de la sine, pana dupa un an cand am ajuns la medic tot cu niste dureri cam ca ale tale. Diagnosticul a fost sinuzita cronica maxoidofrontala, m-am vindecat in urma unui tratament cu antibiotice. Vezi ca poti sa faci niste complicatii gen infectie in sinusuri si ajungi la cutit. Mergi la doctor sa-ti prescrie medicamentul potrivit, intr-o saptamana iti trece, degeaba iei pentru dureri paracetamol, ceaiuri sau mai stiu eu ce calmante ca sinuzitele nu trec decat cu antibiotice, o sa-ti treaca durerea temporar dar o sa revina cu o complicatie cum ti-am scris mai sus. Poate ca am exagerat putin dar eu am patit-o, asa ca incerc sa te fac sa te duci la medic acum cand e timpul potrivit, sa nu stai ca mine pana in ultimul moment cand nu mai poti si apoi sa aflii ca vindecarea este mai ianevoioasa.