Ce parinti ai de nu ia lucrul asta in serios. Poate fi otita. Daca nu o tratezi se poate agrava.
Te-ai găsit tu domnule sa întrebi ce fel de părinți am! Cum îi am, așa sunt,! sunt părinții mei! Nu asta era problema. Dacă erați matur, va dădeai seama ca nu are rost sa va mai dati cu parerea când faptul este consumat deja! Dar, se pare că nu. Suntem in sec 21!
Atunci stai asa baiete cu ea netratata. Cand te va lasa auzul sa nu incepi sa te vaiti pe aici.
În primul rând, sunt fată si in al doilea rând, ce credeti ca rezolvați daca spuneti aici? Eu ce pot să fac? Am întrebat ca poate aveți unii situații asemănătoare!
P.S. Afla ca am copii mai mari decat tine si baiatul meu a avut aceeasi problema. Acum are auzul mai slab la urechea dreapta, din cauza ca nu mi-a spus problema la timp. Cand l-am dus la medic, avea deja o infectie minora. Dar voi sunteti „jmecheri", ce va trebuie medic. Exista aplicatie, care numai daca o instalezi in telefon, te-a si tratat. Tipic generatiei actuale, of!
Păi eu as vrea la doctor, dar cine să mă ducă? Si de aici a plecat totul! Nu aveti ce comenta în privința părinților! Am spus! Lasati-o asa ca se ajunge altundeva si... ma doare urechea.
Mergi singura daca pe parintii tai ii doare in dos.
Fata sau baiat, infectia este la fel.
" Geomarsi : Ma doare foarte foarte tare urechea,...Din ce cauza oare?"
consultații online sunt s.f. sau doar cizmarii dau. Tu du-te la medic dacă ții la tine
" Geomarsi : ai mei nu prea iau în serios asa ceva" - să aibă ei dreptate?
Probabil otită. Dacă ai tăi nu iau în serios, otitele repetate pot duce la pierderea auzului.
Salut
Aplicația asta sigur te va ajuta: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ada.app
Dar trebuie sa discuți cu părinții tăi că sunt șanse să se poata agrava dacă nu e investigat
Cu aplicatia asta chiar ca se vindeca. De ce sa mai mearga la medic(ironic)?
Mai Darrio, daca nu știi despre ce e vorba de ce vorbești de prisos? Ai incercat macar aplicația și nu ți-a plăcut? Dacă nu, mai bine tăceai că știi cum e daca tăceai filosof rămâneai
Aplicatia aia face si spalaturi in urechi, iti da si antibiotic pentru infectie?
Aoleu! E grav!
Infecție interna. Mergi la ORL pana nu se agravează și mai rău decât în cazul de fata.