| ZăTweetyGirl a întrebat:

Bună TPU!
Mă doare foarte tare burta datorită durerilor menstruale.
Pot să fac ceva să nu mă mai doară atât de tare? -.-.
Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna draga mea!
Nu esti singura care are dureri!
Multe femei au dureri in timpul menstruatiei.Crampele sunt provocate de contractarea usoara a uterului, ca sa ajute la eliminarea tesutului moale din interior.
Moduri de a usura durerile:
1.Maseaza-te usor cu palma pe burta, pana se incalzeste.
2. Tine o sticla cu apa calduta pe burtica.
3.Fa cateva exercitii USOARE de gimnastica.
IMPORTANT!
Daca ai in mod regulat dureri puternice, trebuie neaparat sa vorbesti cu un adult sau sa consulti medicul ginecolog!
Sper ca te-am ajutat!
Te pup!

12 răspunsuri:
| dienuta1990 a răspuns:

Poti lua ibalgin sau aulin.Mai poti sa-ti pui otet pe burta.

| ellyd a răspuns:

Poti sa iei un paracetamol, ibuprofen sau chiar nurofen

| ŁīĸēÃĐŕēāϻ a răspuns:

Buna! Eu de obicei iau ibalgin si-mi pun o sticla cu apa calda pe burta si stau intinsa in pat si imi trece cam in 15 min.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu de curand am avut niste dureri de credeam ca mor. Ia un ibuprofen, este foarte bun happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Pune o sticlă cu apă caldă pe burtică.
Succes.

| DumiY a răspuns:

Buna!
Poti sa iei un nurofen!
Pune-ti o sticla cu apa calda pe burtica, fa-ti masaj cu palma pe burtica si daca poti, poti face niste exercitii usorare! Sanatate! FUNDA? please!

| T4ny4 a răspuns:

Algocalmin,nurofen,ibuprofen.Sau,pune-ti o fasa de jur-imprejurul taliei.Sa-ti tina cald la spate si burta.Si stai linistita in pat.

| Puffulets a răspuns:

Ia nurofen, algocalmin, ibuprofen, bea un ceai cald, si stai in pat. o sa-ti treaca cu siguranta! Bafta:*

| us3r a răspuns:

Poti sa iei paracetamol sau nurofen.si sa nu stai in frig. poti sa iti spui ceva cald pe burta.

| olivikkka a răspuns:

Ia o pastila de dureri, eu cind am dureri imi masez spatele in dreptul locului unde ma doare si ma mai lasa.

| ღAngiießăă a răspuns:

Ia-ţi un paracetamol, nurufen sau umple o sticlă cu apă călduţă, şi pune-o din când în când pe burtă. Repet călduţă dacă este prea caldă s-ar putea să fac o hemoragie şi să te doar mai rău. Sper să-ţi treacă ştiu cum e, am pus sticlă cu apă la burtică şi mi-a trecut. happy