| PyScHoTeLRoOz a întrebat:

Buna TPU.ma doare foarte tare capull si am o stare proasta nu ma simt bine deloc dar nu stiu de ce...as sta si as dormi poate fi de la vreme dar nu cred. dar nu stiu nu mai m-am simtit asa de molesita niciodata ma doare si burta foarte tare help me

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| RwkY a răspuns:

Ai mancat? ce ai mancat zilele astea?

Poate sa fie si din cauza unei alimentatii proaste, sau din cauza lipsei de somn.

Incearca sa te odihnesti, daca dupa ce o sa faci ochi, si te simti la fel, du-te la medicul de familie.

Daca faci un tratament, proaspat inceput, la fel, poate sa fie si asta cauza, citeste prospectul.

p.s. poate sa fie din cauza ca nu te-ai odihnit bine azi-noapte, sau din cauza vremii (sho ma simt naspa azi, de la vreme), sau a mancari.