Trachisept cu miere si propolis
Daca iei timp de 3 zile de 3 ori pe zi o sa iti treaca
Eu am folosit mereu trachisept. E baza mea.
"Trebuie sa imi treaca in cel mult 3 zile"
Zici ca participi la eurovision in 3 zile de te grabesti
Nu ma duc la eurovision, dar peste cateva zile plec in Tabara la munte! Numai fiti asa rautaciosi!
AntiGrip de la DaciaPlant, e tinctura. Iti trece in 3 zile garantat, fara contraindicatii, fara chimicale, foarte ieftin (e vreo 9 RON un flacon, te tine macar 3-4 gripe/raceli/amigdalite acute). Sanatate!
Mergi la plafar si cumpara tinctura de propolis spray te dai de 2-3 ori pe zi si timp de 30 min sa nu mai pui nimic in gura.Nu e scump si este foarte eficient! Multa sanatate:-
Chiar acum sunt în aceiaşi situaţie
De ieri mi-au început durerile, azi m-a mai lăsat...fă şi tu ca mine, stai cîte jumate de oră de vreo 2 ori pe zi cu felii de cartofi pe gît şi fă gargară cu iod, 2 ori pe zi, cu iod te asigur de a 2-a zi simţi diferenţa, într-o cănuţă medie cu apă toarnă vreo 3-5 picături de iod, şă termină ceaşca de făcut gargară, ţi se
întoarce mai ales prima gură.ohh doamne în schimb trece rapid! Succes şi ţie!
Mie nu imi trece niciodata cu pastile, am incercat faringosept, strepsils, tantum verde si nici un rezultat. Incearca sa iti storci suc de lamaie, cateva linguri si dupa aia mananca o lingura de miere, dar incearca sa nu o mananci dintr-o singura inghititura, las-o sa se prelinga pe gat. Eu numai cu asta reusesc sa scap de durere.
Du-te la farmacie si cere trachisan e foarte bun si pe mine m-a durut gatul acum cateva zile dar mi-a trecut cu medicamentul asta...
Frate aspirine, agocalmin si panador, vb serios nu-s de gat
Durerea de gat poate sa fie un simtom de gripa si de aceea am zis asta
Nu trebuie sa fi rautacios! Intelege!