| NicoNicolletta a întrebat:

Ma doare foarte tare in gat! Ce pastile pentru gat imi recomandati?
PS:Trebuie sa imi treaca in cel mult 3 zile!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lovemusic90 a răspuns:

Trachisept cu miere si propolis big grin
Daca iei timp de 3 zile de 3 ori pe zi o sa iti treaca happy
Eu am folosit mereu trachisept. E baza mea.

15 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

"Trebuie sa imi treaca in cel mult 3 zile"
Zici ca participi la eurovision in 3 zile de te grabestilaughing

| NicoNicolletta explică (pentru unknownn):

Nu ma duc la eurovision, dar peste cateva zile plec in Tabara la munte! Numai fiti asa rautaciosi!

| KodrutZ a răspuns:

AntiGrip de la DaciaPlant, e tinctura. Iti trece in 3 zile garantat, fara contraindicatii, fara chimicale, foarte ieftin (e vreo 9 RON un flacon, te tine macar 3-4 gripe/raceli/amigdalite acute). Sanatate!

| わたなべ久美子 a răspuns:

Mergi la plafar si cumpara tinctura de propolis spray te dai de 2-3 ori pe zi si timp de 30 min sa nu mai pui nimic in gura.Nu e scump si este foarte eficient! Multa sanatate:-

Răspuns utilizator avertizat
| enola11pink a răspuns:

Chiar acum sunt în aceiaşi situaţiecrying
De ieri mi-au început durerile, azi m-a mai lăsat...fă şi tu ca mine, stai cîte jumate de oră de vreo 2 ori pe zi cu felii de cartofi pe gît şi fă gargară cu iod, 2 ori pe zi, cu iod te asigur de a 2-a zi simţi diferenţa, într-o cănuţă medie cu apă toarnă vreo 3-5 picături de iod, şă termină ceaşca de făcut gargară, ţi se
întoarce mai ales prima gură.ohh doamne în schimb trece rapid! Succes şi ţie!winking

| dianna92 a răspuns:

Mie nu imi trece niciodata cu pastile, am incercat faringosept, strepsils, tantum verde si nici un rezultat. Incearca sa iti storci suc de lamaie, cateva linguri si dupa aia mananca o lingura de miere, dar incearca sa nu o mananci dintr-o singura inghititura, las-o sa se prelinga pe gat. Eu numai cu asta reusesc sa scap de durere.

| AnonimC a răspuns:

Ia Strepsils si-ti va trece imediat!>big grin

| aura23acp a răspuns:

Iti recomand sa te duci la farmacie si a ia un sprei de gat e cel mai bine

| Mayumi a răspuns:

Du-te la farmacie si cere trachisan e foarte bun si pe mine m-a durut gatul acum cateva zile dar mi-a trecut cu medicamentul asta...

| cristian858 a răspuns:

Ia niste septolete, aspirine, agocalmin si panadol

| aura23acp a răspuns (pentru cristian858):

Frate aspirine, agocalmin si panador, vb serios nu-s de gat

| cristian858 a răspuns (pentru aura23acp):

Durerea de gat poate sa fie un simtom de gripa si de aceea am zis asta

| NicoNicolletta explică (pentru cristian858):

Nu trebuie sa fi rautacios! Intelege!

| Ruxandraa711 a răspuns:

Tantum verde, nurofen, aspirina