| Ariadna_7511 a întrebat:

Ma doare in partea dreapta jos dar e o durere suportabila. Problema e ca ai mei nu vor sa ma duca la spital spunand ca nu e o "urgenta". Ce sa fac? Ce credeti ca e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| IrinaAndreea a răspuns:

Buna. Le poti spune ca e ceva serios si chiar ai nevoie sa fii consultata de un medic. Ar putea fi apendicita sau o raceala la ovare, medicul isi va da seama imediat prin palpare. Insista sa mergi, nu e de joaca cu asa ceva. Sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apendicita. Margi la doctor nu mai sta asa. Sanatate

| BeHappy26 a răspuns:

Probabil apendicita happy

| malinaa977 a răspuns:

Daca te doare si in dreapta spate insemna ca sunt rinichii. daca te doare putin in partea dreapta e apendicita, dar forma de inceput.Eu am patit la fel..ma durea in dreapta dar nu tare..am fost la doctor si era apendicita. sper sa te faci bine :* funda?;">