| AnaAnastasiaaaa a întrebat:

Ma doare in partea dreapta la apendic. Nu am apendicita din ce mi-au spus doctorii pentru ca pe 10.11. 2014 am facut analizele si am fost si la un chirurg care mi-a spus ca nu am. Dar atunci ce pot avea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Prohozescu_Ilie_1995 a răspuns:

Poti fi in crester, sau ai mancat ceva stricat.

| AdelinaC a răspuns:

Poate fi vorba de o intindere musculara cauzata de efor, un calcul renal care tinde sa se elimine sau o afectiune a ovarului drept (in caz ca esti fata). Ca sa vezi care e cauza exacta trebuie sa vezi un internist/medic de familie/ medic generalist pentru ca singura nu poti face deosebirea intre ele sau urma un tratament.

| ancaflorian a răspuns:

Eu as mai incerca si la alt chirurg, totusi (am avut o experienta neplacuta cu un medic care mi-a zis ca nu am apendicita, desi aveam; din aceasta cauza m-am operat de 3 ori, pentru complicatii). daca ti se confirma ca nu e apendicita, ar putea fi ovarul (banuiesc ca esti fata): un chis ovarian sau o infectie. Deci, as mai merge la un chirurg si apoi as consulta un ginecolog.