Pai eu sunt minora si mama e la lucru si nici nu am bani la mine! Daca as avea bani m-as duce cu bunicul!
Bună din nou.
Ai gratuit până la 18 ani, așa că mergi cu bunicul, nu mai sta!
Pa, pa.
Pai dentistul de la noi din comuna a avut concediu de crestere a copilului si acum nu mai lucreaza cu casa de asigurari! De la anul o sa lucreze din nou cu casa de asigurari
Bună.
Mergi la unitate sanitară, spital, trebuie să fie și un cabinet stomatologic.
Pa, pa.
Cu ce sa ma duc la Arad sau la Timisoara?
Am spus eu stau in comuna si nu esrte spital!
Bună!
Cel mai probabil, ai un ABCES dentar ( o infecţie la acea măsea )!
TREBUIE să mergi cât mai urgent la stomatolog!
O să vadă ce problemă ai la măsea şi o să-ţi prescrie un antibiotic ( probabil ).
Pentru a atenua temporar aceste dureri, poţi să foloseşti ( cu respectarea Prospectului ) unul dintre următoarele medicamente : Ketorol/Ketonal, Algocalmin/Algozon, Nurofen ( simplu sau forte ), Ibuprofen 400/Markofen, Ibuprofen 600 ( dacă durerile sunt foarte puternice ), etc.
Toate cele bune.
Ms o sa vorbesc cu mami si daca ma va mai durea atat de tare si peste 2 zile ma voi duce sa ma consult cu un medic dentist!
Nu mai astepta 2 zile pentru ca poti da in septicemie, care este mortala. Nu incerc sa te sperii dar este ceva serios. Nu mai amana.
Auuuuu deci ii urgent! Ms mult!
Dar faza ii ca mi umic frica de dentist!
Ce mai conteaza frica atunci cand te doare ingrozitor maseaua? Iti zic din experienta
Ai drptate nu mai conteaza cand e vorba de sanatate!
Eu sunt foarte curajoasa am fost operata si nu mi-a fost frica!
Ia un algocalmin si tine ceva cald in zona afectata, asta pana ajungi la dentist.
king5151 întreabă: