Ketorol, ketonal forte sau antalgin(la plafar) si vata imbibata cu tinctura de tataneasa in ureche
Du-te la dentist incearca sa iti plombezi toti dintii care iti sunt cariati si spala-te pe dinti macar dimineata si seara obligatoriu, mananca mai putine dulciuri gen ciocolata caramele si incearca sa consumi cat mai multa lactate pentu ca dintii odata ii pierzi si dupa ramai stirba, pana una alta un agocalmin iti spun eu ca te ajuta sa iti treaca durerea
Si pe mine de ieri ma doare si acum am but un piafen si tin apa rece la masea fa la fel ca no sa tte mai doara 3 zile si 3 nopti funda plizz
Sfatul meu e sa te duci la medicul tau dentist ...nu mai sta pentru ca nu'ti va trece prea repede si asa risti ca'ti carieze si maselele din jur.
Pana ajungi la dentist imbiba o bucatica de vata in spirt.iar apoi o bagi in ureche ..va mai calma putin durerea!
Ai grija de tine!
Pupici!
Bai e ff simplu.te duci la o oglinda si te uiti la ea. Apoi iti pui cu degetul pasta de dinti acolo si o lasi cam o ora. Nu mai lua nurafen si altele ca apoi o sa te doara si ficatu' asa ca fa ce ti spun si apoi daca nu te lasa du-te la dentist