| DianaBianca a întrebat:

Mă doare spatele în partea de jos când fac vreo mișcare, cand mă întorc sau mai ales când mă aplec, simt că mă ține ceva și ma și doare, aproape că mi se taie respirația. Am căutat pe net mai multe informații și am văzut că ar putea fi o infecție urinară sau renală, dar nu am alte semne cum ar fi usturime in zona intima sau la urinare, urina nu are culoare maro închis, este normală, grețuri nu am vărsături nu am, febră nu am. Doar că am acea durere și nu mi-a venit menstruația luna asta dar poate îmi întârzie, că s-a mai întâmplat. Ce poate fi? La spital chiar nu am cum sa mă duc luna asta pentru că părinții sunt plecați din țară, stau cu bunicii și singura nu mă descurc sa merg la doctor. As putea sa merg cu unchiul meu dar mi-e rușine, daca va fi nevoie de consult ginecologic? Cine mă poate lamuri și pe mine va rog mult, dau funda. Mulțumesc happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Aless667 a răspuns:

Salut, Diana! Dacă spui că te doare spatele în partea de jos există mai multe cauze: ori ai o problema cu coloana (nu trebuie sa-ti fie teamă dacă e așa dar ar fi bine, totuși, să te duci la un consult), ori ai tras curent (se întâmplă de foarte multe ori în timpul verii), ori este un semn că trebuie să-ti vină menstruația (cred că asta mi se pare cea mai potrivită în cazul tău). În orice caz, nu sunt doctor și nu aș putea să intru în amănunte așa că sfatul meu e să mergi la un consult când poți.