Bună,
Mă bucur că ești dornică să mănânci sănătos. Îți recomand să îți iei la tine fructe care îți plac ( un măr și o banană, sau doar un măr ). O idee consistentă este și sandviș-ul. Poți să îți iei câte sandvișuri vrei și să le faci cu ceea ce îți place.
Baftă!
Ia cv salam, sunca, branza.castraveti rosii. faci un picnik ce draq...frate mananca inainte sa mergi la scoala mai iei o banana un mar cv.un covrig
Eu cred ca ar trebui sa iei un mar mare(sau orice alt fruct), un sandwich si o briosa.(sau un corn)
Paii eu am un magazin chiar in curtea scolii.acum nu stiu. ia-ti covrigeii :] mere. nu stiu.eu nu prea mananc la scoala.dar un iaurt ar fi foarte bun mai ales acela cu cereale. :] sau alte fructe.banane.pere. sau biscuiti.altceva nu imi mai vine in minte fructele[mai ales bananele] tin de foame dar si covrigeii.ork. eu sunt cam slabuta.nu prea mananc;-j. dar sper sa te ajute :* ideiile mele daca imi mai trece ceva prin minte. iti spun :* succes
Nu stiu vreun mar mare ceva doua trei banane iti spun iatii fructe si pe langa ceva dulce
Da si eu am magazin in curtea scolii si manank un ecler niste covrigi si beau suc si vin acas si manank mancare calda
Cred ca dirigintei / dirigintelui tau i-ar placea mai mult sa miroasa a salam in clasa decat a snacks-uri si chips-uri. [parerea mea]. Cred ca un sandwich (facut acasa, nu cumparat de la fast-food) ti-ar tine mai mult de foame. Si daca nu crezi ca iti este de ajuns i-ati la tine si un mar. nu stiu daca am fost destul de clara, si daca au fost greseli de ortografie, te rog sa ma scuzi :*.
Un fruct ceva. Eventual un sandwich facut la toaster. Pentru ca este scoala. Si sandwichu` se poate altera, ai grija ce pui in el. Incearca sa pui un castravete ca sa il tine racoritor.te-am pupat. Sper sa iti fie de ajutor.:*
idonthavename12 întreabă:
Anonim2113 întreabă: