Nu trebuie sa slabesti in sensul sa te duci acum la sala sau sa ti diete, ci sa numai mananci multe dulciuri si sa faci sport. macar acasa putin.
Sa slabeasca 10 kg la 13 ani? te-ai gandit mult?
Pai eu cred ca nu este neaparat sa slabesc ci sa ma mentin asa pentru ca o sa mai cresc si o sa mai ma inalt nu?
Normal
Eu am zis cat ar trebui sa aiba. la inailtimea ei e cam mult... 40-42 macar... si uitate mai bine, altii au zis ca trebuie sa aiba 33 de kg, nu stiu de ce te iei de mine
Nu trebuie sa slabesti in sensul sa te duci acum la sala sau sa ti diete, ci sa numai mananci multe dulciuri si sa faci sport. macar acasa putin.
Ar trebui sa ai cam maxim 38-39 de kg. Diferenta dintre inaltime si greutate ar trebui sa fie de 10 cm/kg. Este valabil cam pana la 18 ani.
Ai cam multe kg..eu am 1.57 si 46 kg.e adev eu sunt cam slaba.dar u ai cam mult pentru inaltimea ta.
Buna, diferenta intre inaltime si kg trebuie sa fie intre 5-10 kg mai putin, dar este bine si greutatea pe care o ai pentru ca o sa mai cresti si o sa te schimbi. Funda?
Doctorii spun ca centimetri de peste metru ( daca ai 1.48 - 48) trebuie sa ai cu zece mai putin. De ex: 1.48m. inseamna 48...48-10=38 kg.
anamimanonim întreabă:
rox2012 întreabă: