In primul rand, insanatosire grabnica.
Nu stiu de pe ce planeta e doctorita aia, eu stiam ca oasele rupte trebuie tinute cat mai nemiscate primele 2 saptamani. Ea te trimite la scoala din primele zile, interesant.
In baza diagnosticului de la ortopedie, te duci cu ciocolata sau doar cu rugamintea la medicul de familie, care te poate scuti foarte usor si legal de scoala, cum e normal.
Vezi ce faci pe viitor, problema cred ca e la vitamine, nu la comportament. Oasele nu se rup atat de usor, trante am luat toti.
Spune-i dir-ei tale (putea să facă ea asta, singură) să mute clasa ta la parter pentru o lună!
Fă o cerere scrisă la directorul liceului prin care să soliciti, participare la ore, in sistem online, din cauza problemelor de sănătate, care nu iti permit deplasarea.
Ortopedul care ti-a pus piciorul in ghips, nu a specificat in scrisoarea medicală către medicul de familie, ca necesiti repaus medical?
Eu știu că dacă ai piciorul rupt, nu ai voie să calci pe el, pentru a evita deplasarea osului.
Sănătate multă și o să scapi și de problema asta...
Spune-i dirigintei ca te doare destul de tare deocamdata, si vorbiti impreuna cu mama ta cu medicul sa primesti scutire macar pe doua-3 saptamani.
Un lucru e cert: daca n-o sa stai cuminte in urmatoarele saptamani si sa nu-ti fortezi piciorul, o sa existe pericolul ca oasele sa nu se sudeze in pozitia corecta.
Banuiesc ca stii ce va aduce asta.
Nu trebuie sa ramai in urma.
La materiile importante unde exista de invatat, poti lua temele si suportul de curs de la colegi, si repeti zilnic.
Daca ai putea sa faci online orele si vei sta acasa la birou tau daca nu ti-a dat adeverinta roag-o pe diriginta/dirigintele tau sa iti dea o adeverinta.
Ma rog am 14 ani sper ca te-am ajutatpa