| Andra_Andra_1998 a întrebat:

Bună TPU ma numesc Andra am 11 ani și fac 12. De câteva zile ma doare burta, am sanii tari și dureroși, ma doare spatele și am o stare de greața ce ar putea fi?
Va rog cu seriozitate ca nu fac mișto

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Posibil sa-ti vina ciclu

| doctorandus a răspuns:

Mergi la medic.

| LoredanaS19 a răspuns:

Cel mai probabil poate fi venirea menstruatiei. Încearcă sa nu te stresezi căci nu ti se intampla nimic rau. Multa baftahappy

Răspuns utilizator avertizat
| danusiaMIAU a răspuns:

S-ar pute sa iti vina ciclul daca inca nu ti-a venit asta ar insemna durerea burti dar despre sani nu stiu ce sa zic ar trebuie sa te duci la un doctor nu e de gluma

| anonim_4396 a răspuns (pentru danusiaMIAU):

Sunt fete cărora li se întăresc sâni și dor la menstruație ba chiar și sensibilitatea sfârcurilor poate apare. Dar grețurile nu știu ce sa zic, asta ar putea fi de la stomac poate...

| Adry05 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si greata poate tine de menstruatie, eu am simptopumul asta inainte.

| Liza125 a răspuns:

Trebuie sa iti vina menstruatia! Stiu ca este cv ce nu trebuie sa iti spun in com