Am avut picioru in ghips 1 luna.Eu nu am avut ruptura la tibie, ci doar fisurata tibia.Am stat 2 saptamani cu el bagat tot picioru, apoi 2 saptamani cu el de sub genunchi.Ideea e ca e grea recuperea.Eram copil, de fapt daca stau bine sa ma gandesc, eram de varsta ta.Recuperarea e greuta, dar nu va fi imposibila.Eu am mers, de recuperat a durat cam 4 5 luni sa pot alerga, de mers, mergeam incet, pas cu pas, nu te speria, totu va fi bine.Parinti te vor sustine, si vei vedea ca vei fi bine. Vreau sa intelegi ca trebuie sa fi puternica si sa nu te lasi batuta. Dureri, nu stiu, eu nu am avut dureri.Si inca ceva, vezi sa nu scoti vata de sub ghips, vei avea mancarimi.Ia o lingura cu coada lunga, si te vei scaprina la picior.Dar ai grija sa nu impingi vata, ca vei face vanatai de la guguloaiele facute de impinsu la vata.Te vei obisnui, nu e chiar un chin.Eu ma ingrasasem cat aveam picioru in gips.De mancat, de spalat, banuiesc ca te va ajuta mama ta.Pe mine ma ajuta tatal meu, ma baga in cada, si ma spalam pe ici colo, stateam cu picioru in ghips pe un scaun, si in cada stateam asa cum puteam.Stiu ca fata e mai dificil cu igiena, cu stopu, etc.Mama ta iti va fi alaturi, si te va sprijini cu ceea ce ai nevoie.In rest, trebuie doar sa ai rabdare, si eu plangeam si ma consumam.E normal, dar inca odata, capu sus, vei trece peste.La inceput primele zile te va durea uneori, dar dupa vei vedea ca e mai bine.Eu luam agocalmin cand ma durea.Dar de curiozitate, cum te-a impis si ce a patit copilu ala?