| xgd a întrebat:

Buna TPU :* Ma numesc Diana si am 14 ani. La toamna voi merge la liceu in clasa a noua. Am o problema cu cearcanele...Sunt mari, vinetii, si se intind pana la jumatatea pometilor. Nu mananc foarte sarat, e din cauza unui tratament gresit din copilarie...Desi nu sunt dezvoltata, nu arat ca o fata de varsta mea. Tocmai am auzit pe strada niste copii spunandu-mi "tanti" sad Am incercat orice metoda, chiar si cele care pareau prostii, fie ele naturiste sau nu. M-am saturat sa-mi incarc fata de anticearcan, fond de ten si pudra, mi se strang in liniile fine si parca arata chiar mai rau. Vreau sa rezolv aceasta problema inainte de inceperea liceului. Daca stiti vreo crema care face minuni si se gaseste in farmacie, va rog sa ma anuntati :*

P.S : De vreo trei ani umblu la medic incercand sa aflu cauza lor. Toti medicii m-au tratat de anemie pana am lesinat la scoala de la prea mult fier

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| anutzik a răspuns:

In cazul asta, incerci sa-ti ascunzi cearcanele cu ajutorul unui fond de ten.