| gabriell92uk a întrebat:

ma numesc Gabriel, am 26 de ani si locuiesc in Anglia.De vreo 6 luni au inceput sa imi apara pe gat si spate multe alunite.La inceput nu mi-am facut griji dar de vreo 2 luni a inceput sa imi apara pe maini si pe piept iar cele de pe spate si gat au crescut putin...in fiecare saptamana observ ca tot mai multe apar...imi e plin corpul de ele. Sunt in jur de vreo 250-300 de alunite. Unele mici iar altele mari.Acum o saptamana am mers la medic. Medicul m-a trimis la un dermatolog. Am mers la dermatolog, s-a uitat putin la cateva alunite cu lupa si mi-a zis ca nu trebuie sa imi fac griji pentru ca, orice om are alunite. Am ramas foarte dezamagit de ce mi-a zis dermatologul. Nu cred ca e normal ca in decursul a 6 luni sa iti apara vreo 300 de alunite asa fara motiv.Nu stiu ce sa fac ca nu se opresc din a aparea.Sunt disperat.Cancer (melanoma) nu este dar ceva e in neregula si nu stiu ce.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Nu este melanom. In cancer se transforma daca se maresc in volum, incep sa isi schimbe forma sau culoarea.
Ai grija la factorii de mediu si mergi totusi si la un endocrinolog pentru un screening.

| Demidol a răspuns:

Nu te gandi numaidecat la cancer.
Dar vezi conditiile de lucru. Nu lucrezi cu substante toxice? Sau prafuri? Ori alimentatia. Ceva care ar fi putut duce la aparitia lor. Da, orice om are, dar tie ti-au aparut multe in timp scurt. Cauta alt dermatolog. Cand vii in tara, fa-ti niste analize daca acolo nu poti.