| MariaMary56789 a întrebat:

Buna TPU.Mă numesc Maria şi aş vrea sa va zic de ce apelez la voi utilizatori TPU.Eu în urma cu 4 ani am facut 1 avort am regretat mult după, între timp am ramas din nou însarcinata de la acel avort si am facut si al 2 avort acum 2 ani asta pentru că soacra mea a zis sa fac avort si ma forţat să merg la medic fac asta pentru că a zis că baiatul ei nu e pregatit sa fie tată eu regret mult acceste 2 avorturi şi mă simt foarte vinovata pentru ele, eu dupa ce am facut si al 2 avort am vrut să mă sinsucid.Ce pot face în situaţia asta? va rog sa ma ajutaţi fara să judecaţi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

De cand decide soacra un asemanea lucru?
Mi se pare tare urat acest lucru al ei
Pacat

| Violleta2022 a răspuns:

Acest user are contul suspendat!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa mergi la un psiholog și să te despărți de pămpălău ăla pentru care ia mă-sa decizii.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă îți mai cere, să o sinucizi pe ea.

| Sophieka a răspuns:

Sa nu mai fi proasta si sa pleci de la pampalaul cu, care esti si de la soacra...Sa iti vezi de viata ta.

| Sophieka a răspuns:

Si daca tot iti trebuie sa faci sex, macar protejeaza-te.

| adryang78 a răspuns:

Susțin total ceea ce spune colegul @suntserios. Tu nu ai soț, ăla nu-i bărbat, e cârpă de șters pe jos. Lasă-l cu mă-sa și refă-ți viața alături de cineva care știe să fie bărbat și să-și protejeze căminul.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Trebuie sa-ti faci o parere mai bună despre ceea ce ai facut, sa vezi si parțile bune.