anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma puteti ajuta, sunt foarte speriata acum.Deci, mai devreme m-am dus sa imi hranesc hamsterii, am doi hamsteri, am terminat cu primul, am trecut la al doilea, am pus hrana, apoi am observat ca nu iese din casuta lui, l-am scos eu si am observat ca sta ghemuit si se simtea rau, l-am luat in mana incercand sa imi dau seama ce a patit iar, pe neasteptate, m-a muscat de mana! In a doua secunda am spalat bine cu apa, spirt, pana si Gel si servetele antibacteriene (nici nu stiu de ce, atunci ma panicasem rau de tot)si...nu stiu ce sa fac, nu m-a muscat rau, nu m-a prea durut si nici nu prea a curs sange, iar mana nu are nimic.Nu stiu daca ar trebui sa ii spun mamei...intrebarea mea este: Daca ati avut hamsteri, v-au muscat? Si se poate intampla ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gâzagalbena a răspuns:

Du hamsterul la veterinar si du-te si tu la medic ca s-ar putea sa fi facut antitetanos.

1 răspuns:
| MariaGolescu a răspuns:

Am avut zeci de hamsteri si peste jumate din ei m-au muscat pana la sange si nu am patit nimic, dar puteam sa ma infectez!
Uite cateva sfaturi pentru ingrijirea hamstrului:
1. Dai mancare aprobata de veterinari
2. Du-te la veterinar
3. Asigurate ca nu i-ai pus mancare pe care noi oameni o folosim
4. Asternutul nu trebuie sa fie talas mai ales cu armone
5. Pentru mai multe informatii folositoare... https://www.youtube.com/channel/UCJJDz9AvS_jdjVLPo4hDQuQ