| RogerTaylorLover a întrebat:

Mă scuzați cu întrebările mele, dar am o stare continuă de panică și mi-e rău, greață, nu-mi vine să vomit, dar am o durere de burtă, transpir, am puțină febră și doamna asistentă ne-a zis dacă ni se face rău să stăm acasă, da faza e că acum două săptămâni vineri am mai stat acasă pentru că eram răcită. Ce să fac? Dacă îi spun mamei probabil va crede că mă prefac să scap de școală sau ceva sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| WhiteLife a răspuns:

Mergi la urgențe. Nu e vorba de stat acasă, cat e de sănătatea ta. Fă-ți un control amănunțit daca zici că ai mai avut probleme, altfel se vor întoarce și va fi mai grav.

3 răspunsuri:
| Nonolita a răspuns:

Du-te la medic. Cu mama de mana.

| RogerTaylorLover explică (pentru Nonolita):

Păi mâine nu știu dacă poate mama, dar o voi întreba, și dacă întreabă doamna doctor de familie, ce-i zic? Că mă doare burta sau ce :/

| Nonolita a răspuns (pentru RogerTaylorLover):

Daca ti-a asa de rau, nu astepti "pana poate". Medicului ii spui toate simptomele, exact asa cum ai scris aici.