Un consult la gastroenterologie nu ar fi rau sa faci.Sunt sigur ca medicatia ta are si efecte adverse(cum toate au).
In prima faza poti merge sa faci o ecografie abdominala sa vezi in ce stare se afla ficatul si bila(fierea).
Semnele sunt si de gastrită, posibil o alimentatie precara, neadecvata.
Daca nu ajungi la medic pentru investigatii curând, pentru simptomele tale poti incerca dimineata si mai ales seara, atunci cand simptomele tale sunt mai pronunțate sa iei un Liv52(gasesti in orice farmacie), si un Hepatic Forte de la Hofigal(gasesti in orice farmacie naturista), sunt sigur ca vei simti o ameliorare in simptomele tale, rau nu au cum sa iti faca, sunt naturiste, pe baza de plante ambele.
Nu sunt medic, iti spun si eu din exoerienta proprie, in locul tau cel mai repede as merge la un ecograf si de acolo vezi ce recomandari primești pentru mai departe.
Eu am fost în Spania la medicul de familie și mi-a recomandat să iau Euthyrox, apoi am mers la endocrinolog și mi-a spus că aceste pastile nu mă ajută cu nimic.
Mi-a dat o dietă și acum sunt bine.
Plus că am aflat de la o cunoștință că la fel i-a fost recomandat acest medicament și când a fost la medicul de specialitate i-a spus la fel
Nu are rost să iei niște pastile care nu te ajută la nimic.
Daca mananci putin esofagul devine foarte sensibil. uneori trebuie sa iti faci o lista cu ce iti face rau si sa eviti. de exemplu eu nu ma inteleg cu vinetele, piperul, unele ceaiuri, acidul, castravetii blabla exista si niste pastile cu inima de pui daca nu ma insel care calmeaza refluxurile
Greu cu termenii astia...
Fast food nu inseamna margarina si mezeluri!
Bulimie nu inseamna ce crezi tu.
Si nu am inteles exact ce vrei sa spui la capitolul carne...
Cel mai probabil ai reflux gastroesofagian, gastrita si aerofagie.
Se trateaza, insa citeste putin despre alimentatie... daca iti lipsesc acesti termeni cu siguranta sunt si altii ca sa nu mai spun principii alimentare. Informeaza-te pentru ca dieta ta nu suna ok si mergi la un gastroenterolog pentru o gastroscopie.
Fitoterapeutii recomanda ceaiul de fucus pentru imbunatatirea functionalitatii tiroidei.
Activitatea fizica regulata este extrem de importanta in hipotiroidie.
In ceea ce priveste alimentatia, evita varza, piersicile, soia, spanacul, alunele si ridichile, pentru ca ele interfereaza cu sinteza hormonilor tiroidieni.
Suplimentele de vitamina C, E, B2, B3, B6, zinc contribuie la stimularea productiei de hormoni tioridieni.
anonim_4396 întreabă: