| Anitta_Karla_1990 a întrebat:

Buna TPU ma simt rau din cauza stresului ma doare rau capu sunt foarte agitata şi nu am pofta de mancare din cauza stresului (asta fiind de luni am avut un examen care nu l-am trecut ) ceva sfaturi sa imi revin sa ies din starea asta va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CatalinVictor1985 a răspuns:

Relaxarea si concentrarea este cel mai bun sfat. Nu trebuie sa ai emotii la examene ci trebuie sa inveti iar atunci cand dai examene sa te descurci cat mai bine. Nu face bine acele emotii ba mai mult iti distruge si sansele de a acumula note mai mari

| Constantin_Denis_1905 a răspuns:

Este doar un test pe care nu l-ai trecut. SI CE? In viata nu ne limitam la ce vor profesorii si parintii de la noi. Ne mai urmam si visele si facem ce ne place. Fa si tu ceva ce te calmeazawinking

| AndreiCDE15 a răspuns:

Ascultă muzică tristă, liniștitoare