| pintexim a întrebat:

ma simt tare rau si imi vine sa vomit ce pot face ca sa imi mai ameliorez durerea? Pana acum nu am vomitat dar nu stiu ce sa fac si sa nu-mi ziceti sa iau nu stiu ce fel de pastile ca nu ma duc sa cumpar la ora asta va rog repede!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Daca nu vrei pastile atunci vomita si te vei linisti.

| rutanklan a răspuns:

Baga un deget pe gat. Nu e chiar asa rau. Sau du-te afara la plimbare... o sa iti treaca.

| sinziana1 a răspuns:

Lamaie, suc de lamaie, limonada. Fa putin efort. S-ar putea sa functioneze!
Insanatosire grabnica!winking

| pintexim explică:

Toata noaptea am vomitat in continuu, vomitam nu ma mai durea burta trecea ceva timp si iar imi venea sa vomit, cred ca am vomitat de vreo12 ori toata noaptea si am avut diaree +ca am vomitat si de 3 ori dupa ce m-am sculat, acum ma simt unpic mai binedar tot ma doare burta si im vine uneori sa vomit(dar nu vomit)va rog mai multe sfaturi chiar nu stiu ce sa mai fac