anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,TPU!
Mai are cineva problema mea si stie cum sa scap de ea?
Deci, in fiecare dimineata cand ma trezesc am in gura un fel de gust amar (e o senzatie proasta), dar faza naspa e ca am si respiratia neplacuta.O fi din cauza ficatului? Sau din cauza ca in urma cu vreo 5 ani am vomitat fiere? Va rog sa-mi dati niste sfaturi cei care stiu cum as putea scapa de problema asta.Deci,rog seriozitate, nu vreau pareri de genul mergi la doctor sau glume proaste.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| michelia a răspuns:

Daca ai si halena ce raspuns mai serios ai vrea decit mergi la medic?
Depaseste-ti frica, pentru ca asta este motivul, si fa-ti un consult si analize.
Si eu aveam slabiciuni cu ani in urma si le puneam pe seama lipsei de calciu, pentru ca evitam un verdict.Din fericire am ajuns la medic si problema era ficatul de fapt.
Curaj!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Este recomandat sa efectuezi o ecografie abdominala ( consult de interne) pentru vizualizarea vezicii biliare ( sursa posibila a gustului amar), pentru respiratie neplacuta poate fi o halena.
Te pup!

| unconnected a răspuns:

Buna!
Pai din cate stiu eu, respiratia neplacuta se datoreaza bacteriilor din cavitatea bucala. Ca sa remediezi problema, eu iti recomand sa folosesti apa de gura (Listerine) si o periuta de dinti care indeparteaza bacteriile.

| anonimyyyyyyyy a răspuns:

Pai...FUNDA?