| Rox1234 a întrebat:

Mai poarta cineva ochelari de vedere si a patit la fel? Sunt noi ochelarii de cateva zile ii port si pernitele alea efectiv imi fac semn si ma ustura. Exista pernite mai noi? Sau trebuie sa-mi schimb ochelarii de tot? Trebuie sa platesc iar? Sau daca ma duc cu garantia sa-mi schimbe pernitele? P.S. pernitele sunt din silicon dar efectiv simt ca-mi apasa nasul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Sunciel a răspuns:

Buna! Si eu port ochelari, acele semne pot avea 2 cauze: nu esti tu obisnuita sau rama este prea grea pentru tine. Daca nu te obisnuiesti cu ei trebuie sa iti alegi alta rama, eventual ceva dintr-un material usor cum ar fi plastic sau silicon.

2 răspunsuri:
| Eireann a răspuns:

Si mie imi fac asa mereu cand schimb rama. Eu zic sa mai astepti un pic.

| Rhea44 a răspuns:

Asta se întâmpla pana te obișnuiești cu ei., trebuie cam o săptămâna sa te adaptezi dar dacă te deranjează poți sa te duci la clinica unde ți i-ai făcut cu chitanța și ii zici sa îți schimbe perinutele, nu știu dacă se plătește