Cum îți distribui mâncarea pe mese e chiar corect, dar mai bine mai adaugi două gustări între mese. E mai bine să mânânci puțin și des decât mult și rar.
Oricum, există o singură regulă ca să slăbești: mânâncă în deficit caloric. Poți să te folosești de un program în genul myfitnesspal sau alt calorie counter ca să vezi cât mânânci și cât ar trebui să mânânci.
Nu e musai să-ți calculezi caloriile, dacă ai o alimentație corectă și faci sport slăbești și așa. Fără sucuri, fără părejli, fără făinoase, fără paste, fără pâine, fără cereale, fără junk food etc. Mânâncă foarte multe legume, în special crude, maxim 200g fructe pe zi(fără banane și struguri), mânâncă carne slabă(pui, curcan -fără piele-, vită) și pește, lactate până în 7% grăsime și 5-7 ouă pe săptămână. Pe lângă astea bea minim 2l de apă pe zi.
Sportul e doar un bonus, alimentația e mult mai importantă! Mult succes!
Pai si eu il am in 2 luni si sunt plinuta am 48 de kg si 1, 56 inaltime ...pai incearca sa mananci mai putin si dimineata... dimineata un mar o portocala si seara sa nu mananci lichide :3 sau prajeli
Parerea mea ar fi sa mananci fructe, legume si mai putina paine.Am citit recent ca cel mai important lucru pe care ar trebui sa-l faci pentru a slabi este sa nu flamanzesti, adica sa nu ai starea aia de foame deoarece atunci o glanda secreta o substanta care te ingrasa.Deci verdictul meu: mananca cat mai multe fructe, produse pe baza de soia etc.
Buna,nu stiu dk poti sa slabesti atat de mult in 2 luni,dar,orice este posibil,asa ca fa cum am facut si eu, de fiecare data cand am simtit foame in timpul meselor, bea un pahar cu apa cu lamaie, si fa cateva exercitii in oglinda, eu am slabit 5 kg in o saptamana, si poti sa iei mesele in farfurii mai mici, te pooop, succes
Incearca sa nu mananci prajeli, dulciuri. Cat mai multe legume si fructe si minim 2 litrii de apa pe zi si sport. Incearca sa bei apa cu lamaie e ff sanatoasa si te ajuta mult.