| Himynameis a întrebat:

Buna TPU
Maine ma duc la scoala si imi e frica sa nu mi se faca rau sau sa Lesin sau ceva si iar ma apuca cu spasmele acum, imi e foarte frica.
Nu stiu ce sa fac

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Calmeaza-te, mananca inainte de plecare, bea un suc de portocale, fara ciocolata sau cafea si pune castile de la telefon in urechi, in drum spre scoala, ascultand muzica ta preferata. Acolo te vei intalni cu colegii tai, care abia te asteapta sa le spui cum a fost in vacanta, apoi prima zi e scurta, plina de amintiri si povesti; ce rost are sa te panichezi? Cand ai timp, fa-i o plimbare pana la biserica - e prima zi si trebuie sa-I multumesti ca este mereu cu tine, te ajuta, te indruma si roaga-L sa-ti dea rezolvare si la aceasta problema. Lui Doamne - Doamne Ii place sa fie des cautat fiindca te iubeste, deci fa-I pe plac; nu ai ce pierde! Numai bine!

| Himynameis explică (pentru Caro34):

Multumesc atat de mult...

11 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Sa nu te mai panichezi.Tu iti creezi atacuri de panica probabil din cauza anxietati dar nu ai de ce.Relaxeazate si simte-te in largul tau

| Himynameis explică (pentru Freya1):

Imi este foarte frica, daca patesc ceva?

| KlibrDM a răspuns (pentru Himynameis):

Daca patesti ceva, sunt persoane care sa te ajute, si cum recomanda cineva mai sus, medicamente si apa.

Nu e asa usor de facut

| Freya1 a răspuns (pentru Himynameis):

Pai nu mai gandi asa ca asta iti face rau.Mergi la un psiholog deoarece ce ai tu cred ca se numeste anxietate si atacuri de panica

Am tot fost 4 ani inainte si nu au nici aia ce sa mi faca. Degeaba merg

| KlibrDM a răspuns:

Daca nu ai avut probleme asemanatoare in trecut, probabil n-o sa ai nici acum.

| Himynameis explică (pentru KlibrDM):

Pana acum am tot avut, inainte Mi se facea mereu rau pe strada...

| KiLLr0Y a răspuns:

Sa iti duci medicamente cu tine si o sticla cu apa

| Himynameis explică (pentru KiLLr0Y):

Ini iau apa de luat...