Calmeaza-te, mananca inainte de plecare, bea un suc de portocale, fara ciocolata sau cafea si pune castile de la telefon in urechi, in drum spre scoala, ascultand muzica ta preferata. Acolo te vei intalni cu colegii tai, care abia te asteapta sa le spui cum a fost in vacanta, apoi prima zi e scurta, plina de amintiri si povesti; ce rost are sa te panichezi? Cand ai timp, fa-i o plimbare pana la biserica - e prima zi si trebuie sa-I multumesti ca este mereu cu tine, te ajuta, te indruma si roaga-L sa-ti dea rezolvare si la aceasta problema. Lui Doamne - Doamne Ii place sa fie des cautat fiindca te iubeste, deci fa-I pe plac; nu ai ce pierde! Numai bine!
Sa nu te mai panichezi.Tu iti creezi atacuri de panica probabil din cauza anxietati dar nu ai de ce.Relaxeazate si simte-te in largul tau
Imi este foarte frica, daca patesc ceva?
Daca patesti ceva, sunt persoane care sa te ajute, si cum recomanda cineva mai sus, medicamente si apa.
Nu e asa usor de facut
Pai nu mai gandi asa ca asta iti face rau.Mergi la un psiholog deoarece ce ai tu cred ca se numeste anxietate si atacuri de panica
Am tot fost 4 ani inainte si nu au nici aia ce sa mi faca. Degeaba merg
Pana acum am tot avut, inainte Mi se facea mereu rau pe strada...