Ma eu doar atat iti zic... asa e si mama la fel cum zici u zice ca e pachetu unei prietene si atunci imi sar toti draci... nu ai ce face. sry
Imi pare rau dar chestia asta e treaba iei numai daca nu sufera cu inima sau de astea nu-i bine orice tigara dauneaza si o tigara poate insemna o viata pierduta desi nu e bine ca ai umblat in geanta la ia dar ma rog sper ca te-am ajutat
Mai daca vrei sa te lase in pace acum si mai tarziu cand tu o sa iti niste hotarari care o sa o deranjeze pe ea, atunci nu o mai tot bate la cap...ie treaba ei, probabil se va plictisi pana la urma, dar daca tu stai si o tot spiozezi si ii zici ce sa faca...nustiu da nu cred ca o sa iti fie bine
Sa ai o zi faina
Pai zici asa pentru ca esti copil mic, oricum n ai ce face, poate daca incepi sa plangi si sa te rogi de ea sa nu mai fumeze, dar sa stii ca e greu sa se lase pentru ca a dovedit un fel de obisnuinta...
Stiu de chestia cu obisnuinta dar sa stii chestia asta nu o sa o fac este o mare tampenie sa fumezi si in plus iti mai distrugi si plamanii da ca tu crezi ca eu o sa incerc treaba ta. eu nu o sa fumez.
Cunosc persoane care gandeau ca tine (apropo, cati ani ai?&, care apoi s au apucat de fumat, deci nushh ce sa zic