| Sp33dy007 a întrebat:

Mama s-a internat in spital 2-3 zile pentru ca doctorul de familie a zis ca s-ar putea sa aiba un inceput de glanda tiroidacrying Intrebarea mea este daca e la inceput ii da tratament sau o opereaza va rog mult raspundeti! Funda crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Daca este in faza incipienta se poate trata.Si eu am probleme cu glanda de multi ani si am luat tratament iar acum nu mai iau nici un fel de pastile.Trebuie doar sa o asculti si sa ii demonstrezi cat de mult o iubesti, sa o cauti la spital si sa te rogi pentru ea.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit! Daca este la inceput, se merge pe tratament.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. Daca e vorba doar despre un inceput de glanda tiroida e in regula poti sa stai linistit. Dar daca e vorba de mai multe zile de spitalizare si glanda este foarte marita atunci necesita operatie, dar nici operatia de tiroidectomie nu este una grea, doar ca se face la nivelul gatului unde este o mai buna vascularizatie.