Nu e bine sa iei medicamente asa. Trebuie sa iti zica un medic sau poti avea probleme mai mari.
Incearca sa mananci un iaurt simplu, fara fructe sau alte chestii. Iar daca vrei sa vomiti sa iti fie mai usor la stomac incearca sa bei apa cu sare, iti face spalaturi la stomac si vomiti.
Dar eu zic ca mai bine le spui si parintilor . Pentru ca daca totusi ai anemie ar trebui sa fi tratata de un doctor, nu asa la nimereala .
Te cred ca nu ai chef de alea din spital, nici mie nu imi plac, dar asta e pentru sanatatea ta :*.
Multa bafta! :*
Sa te faci bine! :X
In primul rand cauta sa vezi daca ai probleme cu fierea. Este o chestie mica dar poate da probleme multe. Poate da si dureri de cap ( cum ai ) greata, poate provoca probleme cu digestia si poate influenta ficatul. Cel mai bine este sa infrunti odata problema ta cu halatele albe adica sa vezi daca ai ceva. Acum este bina sa bei putina limonada ( apa, lamaie si foarte putin zahar) iar dupa ce iti trece greata manca ceva foarte usor. Putina paine copata, vorbesc din experienta iar urmatoarele zile daca te simti bine sa nu dai iama in frigider ci ceva usor gratar de piept de pui. Fa un control la fiere. Anemia este provocata de ceva. Fierul poate face si el mici feste. Atentie putina limonada
Incearca sa mananci un iaurt natural, sau 2, stai intinsa in pat, cu lumina inchisa si sa fie liniste. Incearca sa adormi(e cam devreme pentru tine probabil, dar e singura solutie)
Am patit si eu odata asa sis baiat (:caram lemne si era iarna si nu mancasem si am inceput sa respir greu si ametiam,am mancat si mi-a trecut., deci incearca sa mananci un fructe mere. pere, ce ai, sper ca te-am ajutat
Happy întreabă: