| AndBrizsa a întrebat:

Buna TPU, marti am avut o interventie chirurgicală clasică (cu foarfecă) mi s-a taiat frenul lingual. Aceasta interventie de obicei se face cand esti bebe. Nu s-a facut pe vremea aceea deci mi-am facut curaj si am facut-o acum. A mai trecut cineva prin acest proces, ma intereseaza procesul de vindecare. Pe mine ma chinuie rau, este umflat, abia pot vorbi sau manca, au trecut deja 4 zile si simt ca este mai rau. Foarte frustat, am impresia ca este cusut mai scurt decat am avut limba inainte. Sper marti cand se scot firele o sa pot sa imi intind limba (nu ajung in cerul gurii)sau sa il scot. Mi-e frica sa nu fi fost cusut mai scurt si cand se vindeca ramane asa, sper ca o sa se elibereze.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai răbdare.