Intai te vindeci de stomac si dupa aceea poti manca tot ce doresti.
Iar ca sa te vindeci de stomac, trebuie sa mergi sa-ti faci niste analize medicale, sa vada medicul ce ai, gastrita, ulcer, probleme cu fierea, ficatul, colonul samd.
1. renunti la mancarea nesanatoasa
2. respecti sfaturile medicului curant
3. ca gluma : orice moarte prematura trebuie stimulata cu tot ce-i nesanatos, dar gustos.
Niciun medic nu iti va da tratament fara sa iti impuna si un regim. Din pacate daca ai stomacul sensibil trebuie sa te feresti de alimente grase, condimentate, prajeli, bauturi carbogazoase etc. Trebuie sa ai grija de sanatatea ta sa nu ajungi la gastrita sau mai rau, la ulcer gastric. E groaznic sa ai dureri permanente de stomac.
Bea ceaiuri de 2 ori pe zi, 1 dimineata pe burta goala si unu seara, recomand ceaiul de menta, e foarte bun la gust si e sanatos, eu beau in fiecare dimineata si de 1 an
Bea apa calda pe stomacul gol, nu stiu cat o sa iti rezolve problema, dar face foarte bine la stomac si colon.Ti-ai facut vreun control? Poate exista ceva pastile sa iti protejeze stomacul
Din punctul meu de vedere ar fi bine sa iti faci niste analize. In plus ar mai trebuii sa renunti la mancarea nesanatoasa pentru o vreme, altfel risti sa iti agravezi problema.
Daca crezi ca nu este cazul sa mergi la doctor pentru analize, intreaba la farmacie, iti poate da niste pastile.
PS: Chiar daca mancarea nesanatoasa e delicioasa (nu pot sa te contrazic) sa stii ca si mancarea sanatoasa (legume, fructe, etc.) are multe feluri de a o prepara incat sa fie buna, in plus nici nu iti dauneaza.
Nick2001 întreabă: