| Mehh a întrebat:

Mereu dupa ce fac baie si ma sterg in ureschi(cu betisoarele), mi se infunda urechea - mereu urechea stanga si aud foarte putin cu ea. In general, imi trece in ziua aia sau dupa ce ma trezesc. Dar dupa ce am facut ieri baie si m-am sters(si oricum am terminat baia cu vreo ora sau doua decart in general- ca am inceput mai devreme) iar a inceput. Am zis ca o sa treaca pana azi; dar n-a trecut. Mama zice ca m-a strigat de dimineata ca sa ma trezesc, dar eu n-am auzit-o, si-am dormit ca valiza-n gara cu un program incarcatsad.
Acum ce trebuie sa fac? Ce am? O fi vorba de acele dopuri de ceara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| deedeetzi a răspuns:

Ai cel mai probabil un dop de ceara.Si eu am avut, dar mai de mult.Nu era audispray, asa ca m-am dus la un medic care mi-a tot bagat ceai de musetel parca in ureche cu o seringa mare, pana a iesithee hee Dar cred ca Audispray e bun.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da.Nu mai baga capul in apa cand faci baie.Foloseste Audispray.Este eficient dupa cateva zile de folosire.

| crysuuuu a răspuns:

Eu ti-as spune sa folosesti un spray de urechi este el mai scump dar ajuta foarte mult si daca nu functioneaza mai bine te-ai duce la un control...

| kiviii a răspuns:

Da.s`ar putea sa ai un dop in ureche.du-te la un medic.nu`ti face griji nu ai ce sa patesti.bafta!