Pai si eu am fost la dentist pentru acelasi lucru! Nu te doare aproape deloc, pentru ca te anesteziaza! Poate vei simti ceva dar cu cat stai mai linistit/a si mai calm/a cu atat se va termina mai repede si va fi totul ok! Bafta si mult curaj! Totul va fi bine! Tea asigur!
Ai 11 ani si "ti-a iesit" maseaua de minte? Tatalui tau i-a aparut de 5-6 ori?
Copile, maseaua de minte apare intre 17-21 de ani, si nu de "5-6" ori, ci fix de patru, pentru ca sunt 4 masele de acest gen. Asta daca nu faci parte din cei 20% carora nu o sa le creasca masea de minte.
Daca ti se misca mai bine te duci si ti-o scoti fara frica..si eu am fost la dentist si tot asa ziceam ca imi este frica, dar m-a dat dentista cu un gel pe masea..si cand incerca sa mi-o traga tot ma durea si a zis daca ma risc sa-mi faca injectie, am zis ca da, nu am simtit absolul nimic, mi-a scos-o si dupa aia m-a intrebat daca ma doare..eu fricoasa cum eram am zis ca da...dar dentista mi-a zis.pai ti-am scos-o ce te mai doare, si am inceput sa rad, asa ca nu-ti fie frika.multi copii si oameni isi scot dintii, masele la dentist si nu au patit nimic.mult succes
Daca ti-o scosti singur normal ca te doare Dar la dentist nu te duci ca sa mori pe loc de durere exista numeroase modalitati de a amortii gura si de a nu simtii absolut nimic Asa ca nu-ti fie teama! Nu a murit nimeni din cauza asta
User252426 întreabă: