| LILLYYY a întrebat:

mi-a aparut o problema ce ma deranjeaza mult.Acum 2saptamini in zona intima a aparut un numar de alunite care cresc.De la nastere am vrio 3.Nu stiu de ce se intimpla asta Dar nu imi place rog ajutor...fara glume proaste. Funda pentru cel mai bun sfat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie sa mergi la un ginecolog (banuiesc ca esti fata). Nu cred ca sunt alunite, ci papiloame sau condiloame (date de infectia HPV)

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Tu chiar crezi ca ne-am permite sa facem glume cand tu ceri ajutor?
Nu crezi ca ajutorul tau trebuie sa vina din partea unui medic?
Ai o problema de natura intima si trebuie tratata corespunzator, nu este o zgaraietura si nu ne putem da cu parearea doar sa ne aflam in treaba.
Nu ezita si conssulta medicul cat mai urgent.
O zi bunahappy

| LILLYYY explică:

Brigaela...imi cer scuze cind vorbeam de zona intima nu am avut invedere vagina sau in apropierea lui ..sunt iesite pe pielea fundului

| Brigaela a răspuns (pentru LILLYYY):

Atunci mergi la un dermatolog, de asemenea ma indoiesc ca sunt alunite.