| SunSet_8045 a întrebat:

Mi-a aparut pe fata un punct rosu, si nu stiu de la ce este, si as vrea sa stiu daca il pot vindeca cu ceva
Mi-a zis mai multa lume ca au si ei, si pe corp, si ca apar de la soare, dar tocmai ca mie mi-a aparut ieri, si nu am stat in soarehee hee gen cum sunt alunitele normale, ca un punct, asa este si el dar numai ca e rosusad ca nu e

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ramona4you a răspuns:

Poate ca se formeaza un cos sau s-a adunat sangele in acel loc oricum du-te la un dermatologwinking

3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Doar un dermatolog te-ar putea ajuta!--- aici, pe TPU, doar presupuneri! --- cate raspunsuri, atatea presupuneri! --- ori, astea nu te pot ajuta in niciun fel. Numai bine!

| Kate_9918 a răspuns:

E normal.toata lumea are si este nu neaparat de la soarebig grin.si din pacate nu se vindecalaughing. am si eu dar nu pe fata.big grin.rolling on the floor. scuzesad.

| savancea a răspuns:

Acel punct rosu s-ar putea sa fie un cos. Daca nu arata ca unulatunci inseamna ca este o alunita rosie.si da exista asa ceva, tatal meu are din plin. Daca ti.a aparut pe fata inseamna ca e grav pentru. ca acestea nu trec.sorrysad