Bună! Am trecut prin ceva asemanator acum ceva timp. Pur și simplu nu te mai gândi la acel gust și fa activitățile pe care le faci in mod normal. Nu îl vei mai sesiza după câteva ore. Și spaltă-te pe dinti, poate e eficient.
Eu am probleme cu anestezia. Ma enervează când nu îmi simt gura și de obicei efectul trece in 6-8 ore dar îl simt mai mult de 6-8 ore pentru ca ma gândesc la el. Nu te mai gândi și o sa treacă de la sine.
Lol
Unii oameni sunt anxioși când vine vorba de dentist. Și eu sunt la fel când îmi face anestezie. Majoritatea nu suporta efectul anesteziei dar mai sunt și cazuri care nu suporta gustul sau li se face rău. Așa sunt ei și trebuie înțeleși
Nu. Unii oameni sunt mai sensibili, nu anxioși, pentru că nu-i face nimănui plăcere să meargă, nici ție, nici mie, nici lui. Dacă depășești 10 ani nu există scuze.
Da exact. Nu suport gustul ăsta de la pansament(plomba provizorie) și au trecut 8 ore. întreb și eu să știu cât mai trebuie să îndur tortura asta!
Bună! Am trecut prin ceva asemanator acum ceva timp. Pur și simplu nu te mai gândi la acel gust și fa activitățile pe care le faci in mod normal. Nu îl vei mai sesiza după câteva ore. Și spaltă-te pe dinti, poate e eficient.
Eu am probleme cu anestezia. Ma enervează când nu îmi simt gura și de obicei efectul trece in 6-8 ore dar îl simt mai mult de 6-8 ore pentru ca ma gândesc la el. Nu te mai gândi și o sa treacă de la sine.
Carmen133 întreabă: