anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a intarziat ciclul 2 saptamani jumate si am avut infectie urinara...acum mi-a venit si imi curge normal ca inainte dar e putin schimbata culoarea e ca in primele luni cand mi-a venit prima data acum 3 ani e spre roz putin...e vreo problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Întârzierea menstrei se poate datora acelei infecţii urinare; dar, poate avea şi alte cauze...
Culoarea sângelui menstrual nu indică o anumită problemă, dar este INDICAT să mergi la un control ginecologic ( la 3-5 zile după terminarea menstrei ) pentru a EXCLUDE o eventuală afecţiune ovariană!

La ginecolog poţi merge şi SINGURĂ ( FĂRĂ mama, chiar dacă eşti minoră; n-ai precizat vârsta ), TREBUIE doar să ai la tine : actul de identitate + Trimitere ( de la medicul de familie sau de la Cabinetul şcolar ) + Programare ( pe care o poţi face telefonic sau personal ).

Toate cele bune.

| alessyo21 a răspuns (pentru bursuc001):

Ma rog oricum acum si-a revenit culoarea normala..am fost la medicul de familia..ma pus sa urinez..si astept testul de urina..sa imi de-a antibiotice.da sunt minora

| bursuc001 a răspuns (pentru alessyo21):

Mda, înseamnă că verifică să vadă dacă mai ai acea infecţie urinară happy

Multă sănătate.

3 răspunsuri:
| BoOoMbOnik a răspuns:

Cred ca este de la infectie. Nu e nici o problema, stai linistita.