| SelGomez a întrebat:

Mi-a intarziat ciclul in jur de o saptamana. Mentionez ca am mancat putin timp de o saptamana si ceva (acum o saptamana ) si am avut si o indigestie acum o saptamana si jumatate si am vomitat. Si va rog sa nu imi spuneti sa merg la doctor fiindca sunt sanatoasa. Intreb doar daca nu e o problema... Am implinit de curand 14 ani. Am 66 de kg si 1.73-1.74 inaltimea. daca conteaza.happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lovem3 a răspuns:

Nu ai nimic stai linistita la 14 ani nu ai ciclul regulat. nu are nici o legatura ce ai mancat sau ca ai vomat cu menstruatia.pur si simplu o ai neregulata de aceea mai intarzie sau iti poate veni chiar mai devreme. stai linistita.
p.s :presupun ca esti virgina din moment ce nu ai mentionat ca ti-ai inceput viata sexuala. daca ai inceput-o si sti ca ai avut de curand contact sexual neprotejat atunci se schimba situatia.si te poti gandi la o posibila sarcina.

2 răspunsuri:
| FallenRichard a răspuns:

Daca ai temperatura(febra),greturi,dureri de cap, posibile tulburari hormonale sau sarcina, deci un medic ginecolog stie cel mai bine ce este de facut.Si de mancat mananca, fiindca nu poti trai asa siti faci numai rau.

| teostefan a răspuns:

Esti gravida! In 9 luni vei avea un borac