| tweetysweety1929 a întrebat:

Buna TPU mi-a spus o prietena ca a vazut o fata de la ea de la bloc si a jurat ca nu ii place de un baiat dar la ea i-a placut si pe cand dupa cateva ore a venit salvarea dupa sora ei voi ce credeti daca juri tii se intampla ceva rau eu am tot auzit dar mi-e frica dar voi ce credeti funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| jordan210cm a răspuns:

Dar vai...ce vocabular, ce avem noi aici...dar vaaai, ce ortografie.Ti-as raspunde dar trebuie sa faci macar efortul sa scrii ca sa inteleg si eu ce vrei sa spui!

| Rush a răspuns:

In primul rand invata sa vorbesti pentru Dumnezeu! si astea sunt doar prostii, CLAR.

| FreeLife a răspuns:

Nu am inteles nimic din ce ai spus... Eu cred in superstitii dar nu e necesar sa fie reale! Fiecare cu opinia lui, dar 90% sigur ca a fost o coincidenta!
Have fun!

| razvan_3732 a răspuns:

Nu e bine sa juri din punct de vedere al pacatelor dar poate a fost o simpla coincidenta! Poate a patit alt ceva>

| zxzx a răspuns:

Cati 11 ani ai? laughing

| miradoniz a răspuns:

Este doar o minciuna, care ar trebui sa impresioneze și sa răspândească frica.

| MLSS a răspuns:

Nu are nici o legatura sanatatea cu juratul.eu nu cred in superstitii. insa poate daca chiar crezi ceva cu adevarat se poate intampla...asta cred euu:*

| CobraLeon a răspuns:

Usor, usor ca nu intelegem nimic...in principiu eu.

| Priss99 a răspuns:

Pai daca faci ceva rau sau ceva ce nuh este bine sau minti etc. ti se intampla si tie ceva rau, ori te minte cineva, ori te inseala prietenul tau, ori te lovesti, etc..asa realizezi ca ai facut ceva si tu ce nu a fost bine.

| nazaseff1 a răspuns:

Nu sunt probleme medicale sklaviilorhee hee) ce daca zicea dehee hee salvare doamnehee hee))

| axonanonimul a răspuns:

Niciodata nu cred in juraminte si in chestile de genu "'sa moara...'' desi recunosc ca folosesc astfel de juraminte nu cred in ele