Dar vai...ce vocabular, ce avem noi aici...dar vaaai, ce ortografie.Ti-as raspunde dar trebuie sa faci macar efortul sa scrii ca sa inteleg si eu ce vrei sa spui!
In primul rand invata sa vorbesti pentru Dumnezeu! si astea sunt doar prostii, CLAR.
Nu am inteles nimic din ce ai spus... Eu cred in superstitii dar nu e necesar sa fie reale! Fiecare cu opinia lui, dar 90% sigur ca a fost o coincidenta!
Have fun!
Nu e bine sa juri din punct de vedere al pacatelor dar poate a fost o simpla coincidenta! Poate a patit alt ceva>
Este doar o minciuna, care ar trebui sa impresioneze și sa răspândească frica.
Nu are nici o legatura sanatatea cu juratul.eu nu cred in superstitii. insa poate daca chiar crezi ceva cu adevarat se poate intampla...asta cred euu:*
Pai daca faci ceva rau sau ceva ce nuh este bine sau minti etc. ti se intampla si tie ceva rau, ori te minte cineva, ori te inseala prietenul tau, ori te lovesti, etc..asa realizezi ca ai facut ceva si tu ce nu a fost bine.
Niciodata nu cred in juraminte si in chestile de genu "'sa moara...'' desi recunosc ca folosesc astfel de juraminte nu cred in ele